DVTK

A soproniak a szorosabb első negyed után a második etapban váltottak ritmust majd a 23-2-es harmadik szakaszban állva hagyták. Sok panaszunk nem lehet majd az időjárásra.


Dvtk Miskolc Football Logo Buick Logo Porsche Logo

A DVTK szerződéshosszabbítást ajánlott Zsolnai Richárdnak amit a technikás középpályás elfogadott így eldőlt hogy hosszabb távon is Diósgyőrben folytatja a karrierjét írta meg a miskolci klub hivatalos honlapja.

. Fordulójában az eredeti program szerint vasárnap 17 órától a Szolnoki MÁV lesz az ellenfél. Szabó József 2022-02-05 175000. A hétvége előtt is listavezető Diósgyőr 3-2-re legyőzte a házigazda és a mérkőzés utolsó 30 percében emberhátrányban futballozó Kecskemétet a labdarúgó NB II 23.

Az első elődöntőben a Sopron Basket 85-47-re múlta felül az NKA Universitas PEAC gárdáját. Ezen a hétvégén úgyszintén hazai pályán játszik a DVTK labdarúgó-csapata a Merkantil Bank Liga 24. A DVTK Jegesmedvék egy nem mindennapi mérkőzést játszott az FTC-Telekommal a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján.

Ünnepel Diósgyőr és az ünnepet az időjárás nem rontja el. Foci kosárlabda jégkorong röplabda kézilabda - minden hír egy helyen. Hírek információk a DVTK szakosztályairól minden diósgyőri szurkolónak.

Vasárnap a döntővel és a bronzmérkőzéssel zárul a torna. Mindkét mérkőzésre elővételben is áruljuk majd a jegyeket. Honvéd majd a Merkantil Bank Ligában a Diósgyőri VTK lesz az ellenfél a Széktói Stadionban.

Szombaton rendezték a 2022-es Killik László Női Magyar Kupa elődöntőit. Vasárnap 17 órakor az Ajka vendégeként folytatódik a KTE HUFBAU számára a bajnokság ezt követően azonban néhány napon belül két hazai rangadó is következik majd. DVTK-Siófok Időjárás előrejelzés Szerző.

A tavaly átadott impozáns DVTK Arénában rendezik a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét 2022. Hírek információk a DVTK szakosztályairól minden diósgyőri szurkolónak. A találkozón szinte végig vezetett Tokaji Viktor együttese de a 15 gólt hozó meccs a hosszabbításban a vendégek javára dőlt el.

Foci kosárlabda jégkorong röplabda kézilabda - minden hír egy helyen. Ellentétes félidőket hozott a DVTK első spanyolországi felkészülési mérkőzése a Bundesliga 2-ben szereplő Karlsruhe ellenAz első játékrészben inkább a DVTK akarata érvényesült a vezetést is sikerült megszerezni a piros-fehéreknek míg a második félidőben a bajnoki főpróbájukat tartó németek birtokolták többet a labdát és végül meg is fordították a. Először a MOL Magyar Kupában a Bp.

Fordulójának hétfő esti rangadóján ezzel visszaszerezte éllovas pozícióját a Vasastól.


Download Wallpapers Diosgyori Vtk Dvtk Logo Material Design 4k Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Miskolc Hungary Otp Bank Liga Foo Football Wallpaper Sports Wallpapers Material Design


Pin On Dvtk 2019 2020


Pin On Dvtk 2019 2020


Pin By Eva Horvath On Dvtk


Pin On Sport


Pin On Sport Wallpapers


Pin By Varga Adam On Dvtk Football Logo Logo Shirts Logos


A Dvtk Ftc Osszecsapason A Diosgyori Szurkolok Koreografiaja Movies Movie Posters Poster


Formed By Kim Boutin And David Broner Dvtk Is A Creative Duo Based Between London And Paris That Specialises In Creative Direction For Digital Experiences

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel